Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/jurjen-mulder.nl/www/wordpress/wp-content/plugins/comprehensive-google-map-plugin/comprehensive-google-map-plugin.php on line 177 Deprecated: Functie add_custom_image_header is sinds versie 3.4.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-header', $args ). in /data/www/jurjen-mulder.nl/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5413 Deprecated: Functie add_custom_background is sinds versie 3.4.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan add_theme_support( 'custom-background', $args ). in /data/www/jurjen-mulder.nl/www/wordpress/wp-includes/functions.php on line 5413 Jurjen Mulder Jachtbetimmering en Scheepsbetimmering

Home

Jachtbetimmering Scheepsbetimmering Interieurbouw

Home

Welkom op de website van Jurjen Mulder Jacht- en Scheepsbetimmering.

Jurjen Mulder jacht- en scheepsbetimmering bestaat 10 jaar

Wij houden ons bezig met allerlei soorten timmerwerkzaamheden, zowel aan boord van jachten en schepen, als ook voor kantoren en woningen. Onze werkzaamheden zijn hoofdzakelijk gericht op:

  • Nieuwbouw,
  • Refit,
  • Reparatie
  • Teakdekken

Verder kunt u ook bij ons terecht voor een ‚Äúdoe het zelf‚ÄĚ schildersloods,¬†een ligplaats en winterstalling. Zowel binnen als buiten.

Wij hopen u middels deze site een beeld te geven van alle activiteiten die in ons bedrijf kunnen worden uitgevoerd. Maar u bent ook van harte welkom aan de Singel 34 te Grou, (industrieterrein Biensma 3).

Klik hier voor de routebeschrijving

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.